DENBORALDI BIKAINA MAHAI-TENISEAN

Egun gutxi falta dira MAHAI-TENISeko denboraldiari amaiera emateko. Denboraldi zirraragarria izan da, eta taldekideak etengabe lehiatu dira.

Antequeran ospatu den ESPAINIAKO TXAPELKETARA lehiatzera joan aurretik, EMAKUMEZKOEN TALDEAK , OHOREZKO MAILAN mantentzea lortu zuen GIZONEZKOAK, “SUPERDIVISIÓN” taldera igotzeko, igoera-fasea borrokatu zuten. Naiz eta denboraldi hau ezin izan den, argi utzi dute 2021-22a denboraldi liluragarria aurreikusten dela.

20 egun baino gehiago dira Donostiako Atletikok Antequeran daramana, GORKA FERNÁNDEZ entrenatzailearen agindupean, honako ordezkari hauekin:

• Alebin: Danel INCHAUSTI, Julen Gimeno eta Ane Imaz.
  • Jubenilak: Nerea Aizpurua, Irati Artola eta Ander Cepas.
  • 23 urtez azpikoak: Jon Ander Guerricabeitia, Alexander Pardo, Ander Cepas, Elene Sagardia, Irati Artola.
  • Beteranoak: Jose Antonio Echeverría.

Horiekin guztiekin 5 final-laurden baino gehiago lortu ditugu, ia proba guztietan dominetatik urrats batera geratuz. Garaipena dastatu ahal izan dugu ANDER CEPASi esker, Ezinduak Estatuko Txapelketan, beste behin ere bere maila eztabaidaezina erakutsi diguna. Eta ordu askotan entrenatu eta sakrifikatu ondoren, IRATI ARTOLA eta ELENE SAGARDIA bi kirolari handiek osatutako EMAKUMEZKOEN taldeak brontzezko domina lortu du Emakumezkoen 23 urtez azpiko Espainiako Txapelketan.

Egun asko Hegoaldean eman ondoren, gure saileko kideak Donostiara itzuliko dira, Ander Cepas eta Olaia Martinez izan ezik, horiek Espainiako Txapelketan podiuma lortzeko borrokatzea geratzen baitzaie Paraolinpiko maialan, nola ez, Fernandez entrenatzailearekin batera.